Wat doet de SAR?

logoSARDe Stichting Alternatieve Relatiebemiddeling helpt mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke handicap bij het zoeken naar een alternatief voor een seksuele relatie. Dit gebeurt in de vorm van seksuele dienstverlening. Een andere doelstelling van de SAR is het geven van voorlichting over problemen rondom de seksualiteitsbeleving van mensen met een handicap. Als cliënt, of als vertegenwoordiger van een cliënt, kunt u bellen naar het contactpunt. Tijdens het telefoongesprek krijgt u informatie over de werkwijze van de SAR en worden gegevens gevraagd over de cliënt, onder meer over de aard van zijn of haar handicap. Deze gegevens worden voorgelegd aan een dienstverlener. Vervolgens neemt de dienstverlener contact op met de cliënt en kan desgewenst een afspraak worden gemaakt voor een bezoek. De plaats van ontmoeting wordt in onderling overleg bepaald.

Het bezoek
De invulling van het bezoek is zo veel mogelijk geënt op de seksuele wensen en moegelijkheden van de cliënt. Een bezoek duurt in principe anderhalf uur.
Hiervoor wordt € 85,00 in rekening gebracht. Een eerste bezoek ter kennismaking en oriëntatie behoort ook tot de mogelijkheden. In dat geval wordt een tarief van € 25,00 in rekening gebracht. Hier komen de reiskosten nog bij.

Voor de algemene informatie kunt u ook kijken op www.stichtingsar.nl of telefonisch te bereiken via 0515 - 33 63 66.