Datingsites voor de doelgroep

Vriendstap

rolstoel-modeVoor mensen met een psychiatrische achtergrond is het niet altijd vanzelfsprekend om contacten te leggen. Vriendstap.nl biedt een veilige omgeving om dit makkelijker te maken en mensen te ontmoeten. De mail- , chat- en forumcontacten zijn in principe anoniem. Maar dit anonieme contact groeit in de praktijk regelmatig uit tot een ‘echte’ vriendschap!

Handicap Dating

Ben je opzoek naar contact, vriendschap of leuke date?
Dan is Handicap-Dating.nl echt iets voor jou! Het is sinds 2009 de grootste en gezelligste ontmoetingsplek speciaal voor mensen met een beperking. Welke beperking dan ook!

Datingspecials

Datingspecials is de datingsite voor singles met een handicap. En het is de ontmoetingsplek voor vrijgezellen zonder handicap die dat geklets over beperkingen maar beperkt vinden. Dat een leuke relatie vinden niet zo moeilijk hoeft te zijn als het soms kan lijken, bewijst Datingspecials dagelijks. Probeer het ook eens!

Invalidendating

De dating website voor mensen met een handicap. Bent u invalide en bent u opzoek?
Dan is Invaliden Dating de website voor u!

Relatiewensen

Het samenbrengen van mensen voor een langdurige relatie, die bij elkaar passen en samen gelukkig zijn.
U wilt graag een leuke partner. Maar wellicht heeft u weinig tijd, bent u verlegen of eerder teleurgesteld , waardoor u uw wens toch steeds aan de kant schuift. Zonde, en onnodig.

Aypa-Dating

Deze datingsite is gericht op mensen met een functiebeperking. Daters zonder handicap zijn uiteraard ook welkom. De oprichters zijn tot het initiatief Aypa-Dating gekomen naar aanleiding van hun ervaringen op reguliere datingsites.